Det är tungt.

I dag på morgonen tog vi beslut att ta bort Ivorys fölunge. Det har varit en hemsk vecka där man har kastats mellan hopp och förtvivlan.

Ivorys hingstföl föddes för 7 dagar sedan med fel läge och fölningen blev dramatisk. Vi lyckades med hjälp av veterinär få ut fölets och både föl och Ivory klarade sig. Fölet var svagt och hade legat fel i magen och föddes med en hemsk benställning.
Vi har kämpat med fölis hela veckan dygnet runt och det blev ingen föbättring då han var svag och allmänpåverkad. Med hjälp av veterinär har vi kämpat med honom hela veckan.
Efter Strömsholm besök, konsultation med olika veterinärer så tog vi beslutet.
I morse lät vi fölis somna in för gott.
Just nu känner jag mig helt tom och undrar om det är värt det här känslomässiga priset när någonting går fel.

I allt detta tråkiga så är man ytterst tacksam över vilka fantastiska vänner och familj man har!
Ett stort tack av hela mitt hjärta till Tina som har hjälpt mig på bästa möjliga sätt, Madde och Kicki som jag har ringt nästan dygnet runt för att älta och få råd av.  Ni har funnit där för mig och min familj! 

se
 

Älskade fölis hoppas att du springer på dina ben på de gröna ängarna! Du kommer alltid finnas i våra hjärtan!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-