Glamour!!

Ok det blir ju inte alltid som man tänkt sig... Idag hade jag tid för att göra nytt pass i Nyköping kl 11.10. Det är nytt det där med att man ska ha en egen personlig tid som man ska passa och har bokat denna tid en vecka före.
För en gång skull hade jag tänkt att jag skulle göra mig klar i god tid för att slippa stressa som jag alltid gör..
Hade tänkt att komma ner till polisen, ta ett passfoto där man ser sval,fräsh och lite snygg ut.

Ring i telefonen. Det var vår granne som undrade om det var våra hästar som gick utanför hennes hus!
Jomän visst var det det. Där gick Manne glad i hågen och pratade med Ice Cream och Lady.
I ytterkläderna ut, hämta havrehink,grimma och den lenaste rösten.
Klafsade fram leran och ropade . Manne gulleponken springer mot mig med spetsade öron och kommer på en gång och går snällt och lydigt bredvid de hoppande ungstona som tycker att det hela är jättekul! Inte jag!!

Tryckte in de två unghingstarna i en annan hage. Ok klockan var nu panik mycket !

Som vanlig fick jag köra som en blådåre lite konstigt att kör jätte för fort för att hinna till polisen men ändå:). Insåg dessutom att jag parkerat bilen på cykelparkeringen.
Kom in till polisen.. Rufsig i håret, lerprickar i anskitet och med en hysterisk blick.

Hur fotot blev. Ja gissa:)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-