Helgpyssel.

En skön helg har det varit med lagom med pyssel. Tömkör ganska mycket både på vägen och på ridbanan och både jag och Toby gillar det:).Har lite problem att hålla ordning på alla tömmar osv men det går bättre och bättre.

Nu i helgen var Mai och Honey på dygn 335 så nu är det spännande. Ivory kommer nog strax efter så det blir kul att se vem som hinner först! 

Det är så skönt att ha kameror i boxarna så att man kan ligga i sängen och kika på stona istället för att vaka i stallet. I går kväll trodde jag att Ivory var på gång..Hon slog mot magen med bakbenen och vandrade och sedan la hon sig. Det brukar hon inte göra så snabbt på kvällen. Jag tassade ut för att titta till henne. Hon såg ut som ett frågetecken och undrade varför jag kommer rännande och stör.. Falskt alarm:)

Denwyn Tywysoges Mai med tjockmage.
Tömkörning av Toby.
Tvättning av dammen! Snart ska Koi fiskarna i.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-