Sol och vår!

En underbar morgon, mys med Ice Cream och Roxy Lady i hagen.
Terackie Ivory är väldigt tjock om sin mage.
Väntan på veterinären:)

Nu är alla hästar vaccinerade och kamerorna uppe i stallet och snart är det dags för nattvak igen! Fyra veckor kvar ca. och jag hoppas att stona klämmer ut sina föl när jag har tagit semester. 

Förra året var jag ett vrak efter att ha fölvakat via mobilen från hotell runt om i Sverige.Jag hade backupp system med min man som jag skulle ringa om något hände i stallet. Min man är ju jätteduktig med hästarna men det är ju alltid bra att vara två när de fölar.

Jag hoppas att de dagar jag jobbar slipper så mycket övernattningar! 

 

Det är ju fantastiskt med tekninken att det fungerar ändå att man kan ha allt i sin oumbärliga telefon. Mina kolleger undrade nog vad jag höll på med när jag gick med min telefon hysteriskt i handen hela tiden.

Mina damer hade vänligheten att föla när jag hade långledigt så jag hann hem samma dag som första stoet drog i gång.

Det där med föl är ju verkligen skräck blandan förtjusning. Man är ju sååå orolig att något ska gå fel.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-