Nya boxar !

Eftersom hästarna blir flera på något märkligt sätt hur nu det går tillså behöver man ju mer boxar... På baksidan av stallet där vi har haft lösdrift förut har vi nu köpt boxfronter.

 

Vid ett svagt ögonblick när vi beställde fronterna kom jag på att jag ville ha dessa obehandlade för att jag ville ha fronterna i exakt den färg jag ville. Det fanns bara att välja på impegnerat virke el obehandlat. Måla några boxfronter lätt som en plätt tänkte jag !

 

Okej det var lite jobb med det... Först ska fronten monteras isär plockas (in i sadel och foderkammare där det ser ut som en krigszon just nu) där det ska torkas, oljas och laseras i den rätta nyansen. Det är mycket VIKTIGT att ändträet ska duttas med olja minst HUNDRA gånger enligt min man för det just där det kan börja möggla ve och fasa!

 

Här en bild när de är provisoriskt uppsatta med spännband och obehandlade bara för att se lite hur det kommer att bli:)

 

Kan man ha bättre utsikt från sovrumsfönstret?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-