Roligt med besök!

I Söndags fick vi besök av Camilla från stuteri Wish och Helena. Det är ju alltid kul och sitta och prata häst en stund:), utbyta tankar och ideer. Roligt är det också då Camilla har ett cremello sto:)!

 

Annars så håller jag på sakta att sätta igång Toby. Det har gått sådär då jag har haft ryggskott och sedan har hela familjen legat i förkylningskoma.

 

Har börjat tömmköra ute på vägarna och använder westernsadel när jag tömmkör. När jag vill rida en stund så är det bara att koppla loss tömmarna och hänga de på hornet på sadeln, mycket praktiskt..

 

Lady har jag börjat att longera och lägga schabrak (oj hur stavas det) och spänna gjord runt magen för att förbereda inför sadeln. Lady tar det hela med ro och är så duktig! Lady är så possitiv och tycker att allt man gör är kul ! Hon står ofta och spanar och är redo att gå till grinden för att gå ut och jobba eller bara bli lite borstad.

 

Fölungarna växer så de knakar och man ser att de går lite längre från sin mamma varje dag. Det är kul att se hur flocken fungerar och hur alla har sin plats. När hästarna tas in på kvällen står de på rad med respektive föl och väntar på sin tur!

 

Här kommer lite vardagsbilder!

Utsikt från köksfönstret!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-