God Jul

God Jul  och gott nytt år!

 

Det har varit ett bra år! Vi har fått vårt första föl och det har varit så kul. Vår lilla primmadonna Ice Cream Girl är helt underbar! Så trevlig i sättet och rör sig underbart.

 

Vi har våra tre ston betäckta till våren med Toby och hoppas på fler bebisar! Tobys avkommer i UK är jättefina och trevliga.

Toby själv är helt underbar:) Lika jobbig som han vår som 2-3 åring lika underbar är han nu. Nu har man en vän för livet! Han är alltid positiv, glad supersnäll och cool.  Skulle han vara männinska skulle han vara en riktig Don Juan!

 Lilla Fillefjonkan, Ice Cream Girl! Söt som socker men det är en väldigt opraktisk färg:) i all lera! Hon ser mest ut som en skäck tycker jag.Näe skojade bara. Jag älskar verkligen färgen och det är kul att hon har bläs och fyra vita som faktiskt syns. (inte just nu kanske).

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-