Är det vår nu?

Jag var ute och sprang i går och såg de tussilago, svanar och tranor. Härligt!! Det var en underbar dag och dessutom var det vindstilla. Det har blåst i evigheter så det var skönt att få njuta av solen i lugn och ro.

Ivorys mage växer så att det knakar och man ser hur det knör där inne:).

I går var jag åxå och drog ur valptänder på Humphry. Det gick galant och på Veterinär boden är de som vanligt superproffsiga!

 

August min lille kille 9 år fångade en skogsmus som han har i en fågelbur i spolspiltan. Den verkar nöjd med att vara där för den äter och grejar runt där. Allternativet var att hamna i stallkatternas mage så det kanske inte är så dumt att bo i etage lägenhet sa musen:).

 

Tränade lite huvudgympa med Toby igår lippet ligger nedan.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-